Top

Modellen

Modellen:

Nuage: recht model met blauw-witte streepjesvoering, voor dames en heren, voor jongens en meisjes. Dit model valt ruim.
Nimbus: recht model met grijze fleecevoering en grijs-blauwe streepjesvoering in de capuchon en de onderkant van de mouwen, voor dames en heren, voor jongens en meisjes. Dit model valt ruim. 
Aiga: getailleerde regenjas voor dames, met een afneembare capuchon en deels met de blauw-witte streepjes gevoerd. 
Deze jassen vallen normaal.
Laurella: dit model
 is iets langer en is deels gevoerd met de bekende streepjesvoering. Voor dames in de maten S t/m XXL en voor meisjes van 2 t/m 10 jaar. De jas Laurella heeft een slanke snit.
Malone: dit model regenjas met streepjesvoering is er alleen nog in kindermaten. Leuk detail: de print bij de allerkleinste maatjes en de opvallende afsluitbare zakken aan de voorkant. 
Cumulus: model 
met een dunne voering in dezelfde kleur als de jas zelf. Leuk detail: de opvallende afsluitbare zakken aan de voorkant. Alleen nog in de kleinste kindermaatjes.
Gaia: getailleerde regenjas voor dames, met een afneembare capuchon en deels met de blauw-witte streepjes gevoerd. Dit is de voorloper van de Aiga regenjas en valt normaal. Alleen nog in grotere maten.
Leny: een regenjas-en-vest-in één voor baby's van 12 tot en met 23 maanden.
Poncho: voor de allerkleinsten. Ideaal voor in het fietszitje. Alleen nog in 9, 12 en 18 maanden en alleen nog in marine/wit.

Model Nuage in heel veel kleuren!