Top

Blog "Hip in de regen"

Hublot Mode Marine regenjassen: hip in de regen!

 

Regen, dat is nooit leuk natuurlijk. Helaas hebben we er in Nederland toch regelmatig mee te maken. Met een hippe regenjas van Hublot Mode Marine wordt het tegenwoordig een stuk minder erg om de regen in te gaan. Leuke kleuren en fijne modellen voor het hele gezin, dat wordt in de plassen springen samen!

 

Regenjassen voor kinderen

Voor kinderen is belangrijk om een goede regenjas aan te schaffen, je wilt natuurlijk niet dat ze helemaal doorweekt thuis komen. De regenjassen van Hublot Mode Marine zijn beschikbaar in de leeftijdscategorieën 1 t/m 16 jaar. Let er hierbij wel op dat dit een indicatie is, niet ieder kind is natuurlijk even groot en van hetzelfde gewicht. Raadpleeg de maattabel om te kijken onder welke leeftijdscategorie jouw kindje valt, zo weet je zeker dat je de juiste maat aanschaft. De Hublot regenjassen voor kinderen zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren, zo kun je de juiste kleur voor je kindje kiezen. Felgeel, of toch liever rustig lila?

 

Hublot voor volwassenen

Ook voor volwassenen is een goede regenjas onmisbaar, vooral wanneer je graag wandelt of fietst is het erg verstandig om een regenjas aan te schaffen. In Nederland kun je natuurlijk wegfietsen met een stralende blauwe lucht en thuis komen in de regen, je weet het hier nooit! Let wel op bij de aanschaf van een Hublot regenjas, dat de jassen erg ruim vallen. Het wordt daarom aangeraden om een maatje kleiner te bestellen dan wat je normaal draagt. Wil je graag een dikke trui onder je jas aan kunnen, dan kun je beter je normale kledingmaat aanhouden. De regenjassen van Hublot zijn verkrijgbaar in de maten XS t/m XXL in diverse kleuren. Van limegroen tot marine, zo is er voor iedere persoon een passende kleur.

 

Wil je liever de regenjas passen in plaats van online bestellen? Dit is natuurlijk ook mogelijk. De regenjassen van Hublot zijn inmiddels in diverse winkels in Nederland te koop. Kijk voor een verkooppunt bij jou in de buurt op https://www.hublot-fashion.nl/verkooppunten

 

Heb jij al een regenjas in je kast hangen?